Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2011 06:58 - БГ Образование
Автор: javchp Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 734 Коментари: 0 Гласове:
1



Ура за нас, новото поколение. Ние сме гадни, леко (много) злобни, хич не ни пука, обичаме да си правим кефа и не се интересуваме от ващо никомпитентно мнение.На 11 години скъсваме далак на съученик. На 12 години училището започва с масур, а вечерта с бира, на 14 вече се мъчим да откажем цигарите. На 15 вече сме обиколили градските дискотеки, напили сме се вече не помним колко пъти, с куките вече се знаем, а под черните цаки "Гучи"   ни светят очичките. На 16 сме вече убийци с ножове и газови пистолети. Много малко неща са ни чужди, а дали има такива.Не излизаме без дъвки и листчета, а спорта се свързва с дигане на 100 от маса. Някъде на тази готина възраст повечето готини дечица вече "дялкат бяло", а по-умните от тях правят кинти на техен гръб  (нос).Иначе в даскало е строгия контрол  и дисциплина. Можеш да нокаутираш директорката със стол и да го качиш във вбокс, но поради крехката възраст и това, че баща ти се казва еди как си ти се разминава. На 17 вече сте прибирали въпросния си пиян баща с неговата кола, в не много по-добро състояние от неговото.Но това са неща, които сме правили, а да чуете нещата които твърдим, че сме правили хехеееее, НСБОП ГДБОП Фидел Кастро и Пабло Ескубар са ни длъжници, а в дискотеката сме просто велики, това литър уиски е за загрявка, само в краен случай се изпива от двама. На 17-18 сме малки мафиоти, обаче като вървим самички в тъмното и се оглеждаме на 100хиляди посоки.
За женските създания няма да говоря- на 14 носят на майка си сутиена, на 15 вече няма нещо което да не са пробвали, на 16 години въртят по двама трима, стига се и до "любовни драми" заради некфи 30 годишни прошляци зажаднели за младичка ученичка, която казва не само като я питат четеш ли книги. На 17 години са по списания, корици, участнички в оргии, и такива едни работи. Споровете и темите им на разговор са от рода на "ти си смешен крУасан, пк азе съм ВИП кифла от сиело..".
Идоли са ни видни български фигури - от Диневи до Жоро Илиев, както и "маникьенки" от Златка до Николетка.Митьо Пищова се оказва мечтаният работодател.
И всичко това се случва под едни яки резачки и супер хитачки, хитчета директно от Димитровград, изпети от момичета директно изваяни от ръцете на доктор Енчев.

Правопис, пунктуация, култура, европа, тфа са някфи непонятни неща, ама нищо, добре че са мама и тате да дадат някой лефче за малък "Кинг" за кафенцето, тва бе дет ше ходим на него като тря да имаме класно...

А иначе държавата си е много гадна и всички са много прости, ко да прайм, не сме ние виновни...
 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: javchp
Категория: Други
Прочетен: 24118
Постинги: 11
Коментари: 3
Гласове: 12
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031